Aikataulun näyttäminen mobiilissa

Selainnäkymästä voidaan valita mobiilissa näytettävä(t) aikataulu(t)

Selaimen Aikataulunäkymät kohdassa voi määrittää mitkä aikataulunäkymät halutaan näyttää Sitedrive Mobile sovelluksessa. Mobiilinäkyvyyttä voidaan muokata kolmen pisteen kautta aikataulunäkymän ominausuuksista.

• Huomatkaa, että kaikki ennen tätä 4.7.2024 päivitystä luodut aikataulunäkymät asetettiin automaattisesti näkyviin mobiilissa.
  • Uudet aikataulunäkymät eivät oletusarvoisesti näy mobiilissa.

Tällä muutoksella on haluttu mahdollistaa se, että työmaat pystyvät sovittamaan mobiilin tehtävänäkymät työmaan johtamisrytmiin ja tarkkuuteen.

Mobiilin aikataulujen valinnassa näytetään yrityksittäin ryhmiteltynä kaikki aikataulut, jotka mobiilikäyttäjälle on näkyvissä.

Aikataulukortin tiedoista ylimpänä on esitetty hankkeen nimi, keskellä hankevaiheen nimi ja alimpana aikataulunäkymän nimi.