Arkipyhien lisääminen

Paikalliset arkipyhät voidaan nopeasti lisätä hankevaiheen aikatauluun Työjat -valikon Arkipyhät kohdasta.

Hankevaiheen "Työajat" välilehdelle on lisätty kohta "Arkipyhät", jonka kautta maakohtaiset lomapäivät voidaan automaattisesti huomioida aikatauluissa.

Klikkaamalla kohtaa "Hallitse arkipyhiä" hankevaiheelle voidaan automaattisesti tuoda aikatauluun vapaapäivät.

• Käyttäjät voivat valita Arkipyhäkalenteri -valikosta noudatettavan kalenterin ja
  • Katettu aikajakso -kohdasta kuinka pitkälle ajalle vapaapäivät tuodaan.
  • Näytä vapaapäivät kohdasta valitaan halutaanko vapaapäivät piilottaa aikataulusta (sama kuin aikataulupoikkeukset) vai korostaa (sama kuin aikajanahuomiot)

Käytännössä piilotettuna tarkoittaa, että tuotu arkipyhä poistetaan näkyvistä eikä sille voi aikatauluttaa tehtäviä. Korostettuna sen sijaan tarkoittaa, että arkipyhä väritetään korostevärillä ja sen nimi tuodaan näkyviin kalenterinäkymään.