Miten luon Sitedrive API avaimen?

Käyttäjät voivat luoda itse Sitedrive API avaimen.

1. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Asetukset painamalla ratas-ikonia. Valitse sitten kohta Tilin asetukset.

2. Valitse vasemman laidan valikosta kohta API käyttö. Jos haluat luoda uuden API-tunnuksen, paina Uusi API-käyttäjä -nappia selaimen oikeassa reunassa.

3. Lisää API-käyttäjä -ikkuna aukeaa. Kohdassa Voimassaolo sinun tulee määritellä voimassaoloaika API-avaimelle.  Määrittele myös Käyttöoikeus; joko Read only (vain luku) tai Luku ja kirjoitus -oikeus. Analytiikkatarkoituksiin suosittelemme Read only -käyttöoikeutta.

Näyttökuva 2024-04-17 kello 14.12.32

4. Lopuksi paina Lisää -nappia. Saat avautuvaan ikkunaan API avaimen tiedot: Käyttäjä ID ja Salasana.

Pidä tiedot salassa. Jos sinun tarvitsee jakaa ne, pidä huoli, että noudatat yrityksesi tietoturvaohjeita käyttäjätunnusten ja salasanojen käsittelyssä.

5. Käyttääksesi API avainta tutustu Sitedrive API dokumentaatioon osoitteessa https://api.app.sitedrive.com/api/docs