Mikä on Sitedrive API?

Sitedrive APIn kautta voit integroida Sitedriven osaksi omia järjestelmiäsi esim. luoda omaa analytiikkaa projekteistasi.

Application programming interface (API) tarkoittaa rajapintaa, jonka avulla voit lukea ja kirjoittaa tietoja toisista sovelluksista Sitedriveen. Rajapinnan avulla voit rakentaa integraatioita muihin järjestelmiin.

Sitedrive tarjoaa REST-rajapinnan, jolla on helppo siirtää dataa. Luo vain API-käyttäjä ja käytä sen tunnistetietoja pääsyn saamiseksi.

Sitedriven API kuvauksen löydät osoitteesta https://api.app.sitedrive.com/api/docs

Ohjeet Sitedrive API avaimen luomiseen löydät osoitteesta https://support.sitedrive.com/fi/kb/miten-luon-sitedrive-api-avaimen