Käyttäjähallinta

Tämä ohje käy läpi erilaiset roolit Sitedrivessa: Admin, lukuoikeudet, hankkeen admin, hankkeen lukuoikeudet

Pääkäyttäjänä (admin) pystyt muokkaamaan kaikkia yritystilin toimintoja projekteista käyttäjähallintaan.

Tilin asetuksia pääset muokkaamaan painamalla hammasratasta. Vasemmalle aukeaa valikko, josta pääset muokkaamaan yritystilin seuraavia asetuksia: hankkeet ja hankevaiheet, käyttäjät, tagit, työvaiheluokittelut ja API käyttö.

Käyttäjät-painikkeesta pääsee katselemaan kaikkia yritystilin käyttäjiä.

Käyttäjät-painikkeesta näet kaikki käyttäjät, jotka on lisätty yritystilille. Tämä tarkoittaa, että siellä näkyy myös projektikohtaisesti lisätyt urakoitsijat, työnjohtajat ja kaikki projektin käyttäjät esimerkiksi katselijat lukuoikeuksilla.

Sitedrivessa on seuraavat käyttäjäoikeusryhmät:

• Admin: Voi muokata yritystiliä, käyttäjiä ja hankkeita
  • Hankkeen admin: Voi muokata hankkeen käyttäjiä ja hankevaiheita
  • Lukuoikeudet: Voi tarkastella kaikkia yritystilin hankkeita ja aikatauluja
  • Hankkeen lukuoikeudet: Voi tarkastella hankkeen aikatauluja, mutta ei muokata. Urakoitsijoille usein annetaan lukuoikeudet, jotta he pääsevät merkitsemään valmiusasteita ja tarkastelemaan aikatauluja.