Versio 2.0.14 päivitys (28.2.2024)

Paransimme merkittävästi Schedulen suorituskykyä

Tämän päivityksen suurin muutos on aikataulujen suorituskyvyn parannus. Nyt aikataulua voidaan selata ja zoomata merkittävästi tehokkaammin kuin aikaisemmin.

Käytettävyyden tehokkuuden parannukset toteutettiin erityisesti nopeuttamalla selainten toteuttamaa tietojen käsittelyä. Tämän ansiosta suorituskyvyn tehostuminen saavutettiin säilyttämällä käyttöliittymän selkeys.

Uudet ominaisuudet

• Tilojen järjestäminen Gantt/jananäkymässä aluejaon mukaiseen järjestykseen oletuksena.
  • Uuden työpaketin lisääminen pitää työpaketin automaattisesti esillä valitussa näkymässä.

Korjaukset

• Työpaketin tehtävien luominen uuden työpaketin luonnin yhteydessä toimii taas.
  • Summatyöpaketin keston päivittyvät nyt automaattisesti sisennettyjen tehtävien mukaan.
  • Esteiden ja lisätehtävien kopionti on nyt estetty.
  • Käyttäjäkutsut ja API dokumentaatio ohjaavat nyt new.sitedrive.com osoitteeseen.