Versio 2.1.5 (4.7.2024)

Mobiilisovelluksen käyttöä on sujuvoitettu näytettävien aikatauluiden sekä esteraportoinnin osalta.

Uudet ominaisuudet

Nyt selaimen Aikataulunäkymät kohdassa voi määrittää mitkä aikataulunäkymät halutaan näyttää Sitedrive Mobile sovelluksessa. Mobiilinäkyvyyttä voidaan muokata kolmen pisteen kautta aikataulunäkymän ominausuuksista.

• Huomatkaa, että kaikki ennen tätä 4.7.2024 päivitystä luodut aikataulunäkymät asetettiin automaattisesti näkyviin mobiilissa.
  • Uudet aikataulunäkymät eivät oletusarvoisesti näy mobiilissa.
Tällä muutoksella on haluttu mahdollistaa se, että työmaat pystyvät sovittamaan mobiilin tehtävänäkymät työmaan johtamisrytmiin ja tarkkuuteen.

Mobiilin aikataulujen valintaa helpotettiin niin, että nyt työmaan valinnassa näytetään yrityksittäin ryhmiteltynä kaikki aikataulut, jotka mobiilikäyttäjälle on näkyvissä.

Aikataulukortin tiedoista ylimpänä on esitetty hankkeen nimi, keskellä hankevaiheen nimi ja alimpana aikataulunäkymän nimi.

Korjaukset

• Mobiilissa estettä ja lisätehtävää raportoidessa este muutettiin uuden tehtävän oletusarvoksi.
  • Uutta tehtävä luodessa ei ole enää pakko valita Tiimiä. Näin esteiden raportointi on huomattavasti aiempaa nopeampaa.
  • Selaimen Ilmoitukset osion esteen muokkauksen kolmeen pisteen menu ei enää jää päälle rivin tietojen muokkauksen jälkeen.