Versio 2.1.9 (21.8.2024)

Työpakettien kopiointi Gantt-näkymässä ja korjauksia statuskommentti-kenttään

Uudet ominaisuudet

Gantt-näkymässä voi nyt kopioida työpaketin

Valitsemalla työpaketin ja painamalla ctrl-D tai valikosta "kopioi" järjestelmä luo kopion työpaketista ja kaikista sen alityöpaketeista.

Kaikki muut tiedot paitsi status ja statuskommentti kopioidaan sellaisenaan.

Määrärivien lisäämiseen ja järjestämiseen parannuksia

Määrärivejä voi nyt lisätä valikosta, valitun määrärivin ylä- tai alapuolelle.

Korjaukset

Statuskommentti-kenttä

• Siirretty Statuskommentti-kenttä olemaan Status-kentän jälkeen
  • Näytetään viimeisin kommentti solussa
  • Kommentit näkyvät viimeisin alhaalla avatessa kommenttikentän