Vinoviivan esittely

Tässä artikkelissa kuvataan Vinoviiva -tilan perusominaisuudet.

Vinoviivan yleisesittely

Vinoviiva -tilassa aikataulua pystytään tarkastelemaan selkeiden jatkuvien viivojen kautta. Tämän ansiosta työn etenemisen mahdolliset ristiriitaisuudet voidaan välttää.

Tässä on tärkeä huomioida aikataulunäkymälle valittu aluejako, jotta työn virtaus saadaan suunniteltua kunnolla. Lisäksi tarkastelua voidaan helpottaa valitsemalla oikea suodattimet.

Vinoviivan perusominaisuuksina ovat aikataulun muokkaaminen viivojen aloitus- ja lopetuspisteitä raahaamalla sekä viivan selitetekstin paikan siirtäminen.

Sitedrivessä yksittäisten alueiden työpaketit saadaan näkyviin valittua viivaa tuplaklikkaamalla ja edelleen yhtä työpakettia pääsee muokkaamaan klikkaamalla sitä.

Sitedrivessä voidaan myös luoda uusia työpaketteja piirto-ominaisuuden avulla yläpalkin kynä-kuvakkeen kautta tai suoraan ctrl pohjassa raahaamalla valitusta aloituspisteestä valittuun lopetuspisteeseen sekä kirjoittamalla työpaketin nimi. Työpaketti tallentuu Enteriä painamalla.