Siirry sisältöön
Suomi
  • Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.

Aikataulunäkymät 3.0 versiossa

Aikataulunäkymät erillisinä välilehtinä, joita on helppo jakaa

3.0 versiolla voit käyttää erillisiä tallennettuja välilehtiä – aivan kuten selaimen välilehtiä.

Jokaisella välilehdellä voi olla oma visualisointi, suodattimet ja asetukset.

  • Aikataulunäkymien välilehdet – kiinnitä, sulje, avaa uudelleen ja jaa näkymät selkeillä URL-osoitteilla

  • Valmiit näkymät auttavat pääsemään alkuun nopeammin – esimerkiksi Omat työt, Tiimin näkymä ja Koko aikataulu

  • Tilasuodatin – rajaa työt lohkon, kerroksen tai huoneiston mukaan

  • Suodattimet voidaan lukita (jaettu) tai jättää lukitsematta (henkilökohtainen ja väliaikainen)

"Yksi aikataulu. Mikä tahansa näkymä. Jaettavissa yhdellä klikkauksella."

 

Uuden aikataulunäkymän välilehden luominen

Hanke ja Aikatauluta käyttöoikeuksilla voit luoda uuden välilehden klikkaamalla yläpalkissa avointen näkymävälilehtien vieressä olevaa +-symbolia. Voit käyttää valmiita näkymiä tai muokata oman näkymän, jossa voit määrittää asetukset tarpeidesi mukaan.

Voit kiinnittää näkymän, jolloin se näkyy automaattisesti kaikille käyttäjille, tai voit valita näkymä kohtaisesti valita ketkä alempien käyttöoikeustasojen käyttäjät näkevät sen.

Hanke ja aikatauluta oikeuksilla voit nähdä kaikki aikataulunäkymät.

 

Valmiit näkymät

Sitedrive ehdottaa sinulle eri aikataulunäkymiä eri aluetasoilla ja eri muodoissa: jana, tahti ja vinoviiva. 

3.0 versiossa voit myös luoda jana-tyyppisen näkymän, jossa työpaketit on järjestetty sijaintien mukaan tai esimerkiksi tiimien mukaan. Tämä vastaa aikaisemman Sitedrive 2.5 version Pivot alueittain -toimintoa.

 

Näkymien muokkaus

Kun luot uuden näkymän, voit säätää asetukset tarpeidesi mukaan.

Voit esimerkiksi: 

  • valita näkymälle nimen

  • valita aikataulun visualisoinnin (jana, vinoviiva, tahti jne.)

  • lukita tämän välilehden asetukset niin, että ne koskevat kaikkia käyttäjiä

  • kiinnittää aikataulunäkymän niin, ettei sitä voi sulkea ja että se avautuu kaikille automaattisesti

  • suodattaa työpakettien, tiimien, sijaintien ja muiden tietojen mukaan

 

Näkymien vierestä + merkistä painamalla voit nähdä ja avata kaikki aikatauluun lisätyt näkymät, joihin sinulla on oikeudet.

Jos näkymäasetuksissa valittu asetus on lukittu, se koskee kaikkia ja näkyy kaikille käyttäjille. Jos sitä ei ole lukittu, asetus on henkilökohtainen, ja jokainen käyttäjä voi säätää sitä haluamallaan tavalla.

 

Aikataulunäkymän jakaminen

Voit jakaa välilehtiä URL-osoitteiden avulla. Kopioi osoite ja lähetä se toisille Sitedriven käyttäjille. Kun aikataulu avataan tämän URL-osoitteen kautta, avautuu sama aikataulunäkymän välilehti, josta linkki on kopioitu.

Voit valita mitkä aikataulunäkymät alemman käyttöoikeustason käyttäjät näkevät. Näkymän voi jakaa kaikille käyttäjille tai valita yksittäisiä käyttäjiä.

Voit aina avata ja sulkea välilehtiä tarpeen mukaan ilman, että tietoja katoaa. Vain kiinnitetyt aikataulunäkymien välilehdet pysyvät avoinna kaikille käyttäjille.

Huomioithan, että käyttäjillä on silti oltava oikeat käyttöoikeudet aikataulun näkemiseen. Voit tarkastella ja hallita käyttäjälistaa aikataulun asetuksissa, jotka löytyvät aikataulunäkymien välilehtien vieressä olevasta rataskuvakkeesta.