Työpakettien kopiointi

Työpaketteja voi kopioida eri alueille pikakomennolla ctrl+C ja ctrl+V. Vaihtoehtoisesti voit kopioida tehtäviä useammalle alueelle kerralla

Työpaketteja voi kopioida kahdella eri tavalla: kopioimalla yksittäin alueille tai useammalle alueelle kerralla.

Tapa 1. Työpaketin kopioiminen yksittäin alueille

Vie hiiri työpaketin päälle ja paina työpakettia yhden kerran niin, että työpaketin ympärille tulee lila tummennus. Paina ctrl + C ja saat kopion työpaketista. Työpaketin ympärille muodostuu katkoviiva, josta tiedät, että työpaketti on kopioitu onnistuneesti.

Paina sen alueen ruutua, jolle haluat kopioida työpaketin ja paina ctrl + V. Työpaketti kopioituu alueelle.

Tapa 2 Työpaketin kopioiminen usealle alueelle kerralla

Klikkaa haluttua työpakettia hiiren oikealla näppäimellä. Työpaketin kohdalle avautuu valikko, josta voit valita Kopioi.

Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ruutua, johon haluat kopioida työpaketin. Aukeaa valikko, jossa on kolme erilaista tapaa liittää työpaketti.

2.1. Liitä tähän tahtiin

Valitsemalla Liitä tähän tahtiin työpaketti lisätään yhteen ruutuun määrätylle alueelle.

2.2. Liitä viistosti alapuolisille alueille

Valitsemalla Liitä viistosti alapuolisille alueille työpaketti lisätään kaikille aikataulunäkymän alueille viistosti aina seuraavan tahdin päättymisen jälkeen.

2.3. Liitä pystysuorasti alapuolisille alueille

Valitsemalla Liitä pystysuorasti alapuolisille alueille työpaketti lisätään pystysuorasti kaikille alapuolisille alueille.