Schedule 2.0 päivitys

Tärkeimmät uudet päivitykset on esitetty alla.

Valmiusasteiden asettaminen työpaketeille

Nyt valmiusasteet voidaan asettaa syöttämällä prosentuaalinen valmiusaste työpaketille. Ylemmän tason valmiusasteet lasketaan automaattisesti alemmalle tasolle syötettyjen valmiusasteiden mukaan. Työpaketin statuksen merkitseminen valmiiksi asettaa valmiusasteeksi automaattisesti 100 %.

Alueiden ja työpakettien tarkentaminen tahtitilassa

Työpaketteja voidaan tarkentaa jatkossa myös tahtitilassa. Tarkentaminen voidaan aloittaa klikkaamalla hierarkia -kuvaketta tahtitilassa tai klikkaamalla työpakettia janakaaviotilassa hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla Tarkenna tahdissa.

Tällöin valitulle työpaketille voidaan määrittää alueet tai luoda suoraan alipaketteja tahtitilasta.

Vinkki: käytä tavoitetyökalua alkuperäisen loppupäivämäärän säilyttämiseksi.

Vanhan Sitedriven hankkeet uudessa Schedulessa

Vanhassa Sitedrivessa luodut ja muokattavat hankkeet synkronoidaan uuteen Sitedriveen automaattisesti. Kaikkia yrityksen hankkeita voi tarkastella uudessa Schedulessa, mutta muokkauksen avaaminen edellyttää ilmoitusta support@sitedrive.com.

Vain luku -tilassa olevat hankkeet on eroteltu muista hankkeista Synkronoitu, ei muokattavissa -tekstillä.

Käyttäjien tarkastelu

Nyt hankkeen käyttäjiä voi tarkastella selkeämmin Näytä kaikki käyttäjät valinnan kautta. Oletuksena yritystilin oikeudet omaavat käyttäjät on suodatettu pois hankkeen käyttäjien näkymästä. Hankkeen näkevät yritystilin käyttäjät voidaan näyttää vaihtamalla valintaa.

Ylätason työpakettien alueiden näyttäminen

Nyt ylätason työpakettien alueina näytetään alityöpakettien ensimmäinen yhteinen alue sekä prosentteina ilmoitetaan kuinka suurta osaa tästä yhteisestä alueesta alityöpaketit koskevat. Alla olevan kuvan mukaisesti sisätyövaiheen työpaketit sisältävät tehtäviä 77 % prosentille Talo 1 -alueeseen sisältyvistä alueista.

Muita merkittäviä muutoksia ja parannuksia

• Omat kentät API-kehitys
  • Tilamallin ja aluejaon käytettävuyden parannukset
  • Työpakettien muokattavuuden parannukset tahtitilassa
  • Sähköposti-ilmoitus uusille käyttäjille
  • Aikataulunäkyminen scroll- ja zoom-parannukset
  • Useiden työaikapoikkeamien muokkaus
  • Termien selkeytys käyttöliittymässä

Lisäksi käyttöliittymän tehokkuutta on parannettu merkittävästi osana viimeisintä päivitystä.