Versio 2.0.29 (13.3.2024)

Aikataulujen mallipohjat ja työpakettikirjasto nopeuttavat huomattavasti aikataulujen suunnittelua ja varmistavat parhaiden käytäntöjen hyödyntämisen yli projektien.

Aikataulujen mallipohjat

Nyt yritystilin asetuksista voidaan luoda aikataulujen mallipohjia. Mallipohjat voidaan ryhmitellä valitulla tavalla esimerkiksi asuin-, toimitila ja korjausrakentamisen ryhmiin.

Mallipohjilla ei ole aluejakoa mukana, koska jokaisella hankkeella on yksilöllinen tilamalli. Mallipohjien jakaminen tiloihin tulee toteuttaa hankkeen valittua aikataulua muokatessa.

Aikataulujen mallipohjia voidaan hyödyntää suoraan uuden hankevaiheen luonnin yhteydessä

Työpakettikirjasto

Uutena ominaisuutena Sitedriveen on lisätty kirjasto, jonka kautta käyttäjät voivat hyödyntää yrityksen vakioimia tai omia aikaisempia janakaavioiden työpakettihierarkioita ja tahtityöjonoja.

Kirjastoon voidaan lisätä työpaketteja ja työjonoja valitsemalla tallennettavat työpaketit aikataulunäkymästä, klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla "Lisää kirjastoon".

Janakaavion työpaketteja tarkasteltaessa ja lisätessä tallennetaan valittu hierarkia uudelleen käytettäväksi jana-aikatauluissa. Tahtinäkymästä puolestaan voidaan tallentaa tahtityöjonot.

Kirjastoon tallennettuja työpakettihierarkioita ja työjonoja voidaan hyödyntää aikatauluissa raahaamalla valittu kokonaisuus aikataulunäkymään.

Uudet ominaisuudet

Kalenteririvit lisätty alas asti

Nyt kalenteririvit piirretään koko näytölle alas asti. Tämän ansiosta aikataulunäkymää voidaan nyt zoomata ja liikuttaa koko näkymästä.

Korjaukset

• Työpakettien fonttikokojen näyttäminen
  • Työpakettien kokoa muutettaessa myös muut valintaan kuuluvat työpaketit pysyvät näkyvissä
  • Undo -ominaisuuden toimintaa korjattu työpakettien pituuksien muuttamisen osalta