Versio 2.1 (25.6.2024)

Nyt monivalinta ja -muokkaus on mahdollista janakaaviossa sekä paikalliset arkipyhät saadaan helposti lisättyä aikatauluihin.

Uudet ominaisuudet

Määräpohjainen aikatauluttaminen

Määräpohjainen aikatauluttaminen on julkaistu käyttöön osalle työmaista. Ominaisuus tulee saataville kaikille asiakkaille syksyllä 2024. Jos ominaisuutta ei ole aktivoitu yritystilillenne ja olette siitä kiinnostuneita olkaa yhteydessä support@sitedrive.com.

Lue lisää täältä:

Janakaavion solujen monivalinta ja muokkaus.

Nyt janakaaviossa voidaan valita monta solua kerralla. Monivalinta toteutaan joko Ctrl-pohjassa haluttuja soluja klikkaamalla tai Shift-pohjassa valinnan ensimmäistä ja viimeistä solua klikkaamalla. Valinnan jälkeen valittujen solujen arvot voidaan muokata kerralla klikkaamalla alityöpaketin sisältävästä solusta ja muokkaamalla siihen haluttu arvo. Muutos toteutetaan kaikille valituille soluille.

Solujen monimuokkaus toimii toistaiseksi sarakkeille Status, Kommentti, Tiimi, Työvaiheluokka, Alkupäivä, Loppupäivä ja Kesto. Huomaa, että muokkausesta jätetään ulkopuolelle summatason työpaketit, joille kyseisen solun arvon muokkaminen ei muutenkaan olisi mahdollista.

Arkipyhien lisääminen

Hankevaiheen "Työajat" välilehdelle on lisätty kohta "Arkipyhät", jonka kautta maakohtaiset lomapäivät voidaan automaattisesti huomioida aikatauluissa.

Klikkaamalla kohtaa "Hallitse arkipyhiä" hankevaiheelle voidaan automaattisesti tuoda aikatauluun vapaapäivät.

• Käyttäjät voivat valita Arkipyhäkalenteri -valikosta noudatettavan kalenterin ja
  • Katettu aikajakso -kohdasta kuinka pitkälle ajalle vapaapäivät tuodaan.
  • Näytä vapaapäivät kohdasta valitaan halutaanko vapaapäivät piilottaa aikataulusta (sama kuin aikataulupoikkeukset) vai korostaa (sama kuin aikajanahuomiot)

Muuta

Chat-kuvake siirrettiin yläpalkkiin, jotta se ei estä työpaketin toimintoja tai ole muuten kalenterinäkymän tiellä.

Nyt tahtinäkymässä työpakettien statusta voidaan päivittää myös klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella yhden tai useamman työpaketin valintaa ja valitsemalla "Set status" -kohdasta työpaketin status voidaan muuttaa joko valmiiksi tai aloittamattomaksi. Tämä ominaisuuden ansiosta valituiden työpakettien status voidaan nopeasti päivittää oikeaksi.

Korjaukset

• Työpakettien raahaamista kalenterissa on sujuvoitettu.
  • Käyttöliittymän latauskapasiteettia on nostettu - vähentää merkittävästi "Sivu ei vastaa" -virheilmoituksia paljon tietoa sisältävillä aikataulunäkymillä.
  • Työpaketin "Määritä alueet" toiminnon tallentaminen ilman aluevalintaa ei enää poista työpakettia.
  • Vinoviivassa sijaintirivit on asetettu saman korkuisiksi.
  • Työpaketin tehtävien merkitseminen tekemättömäksi muuttaa työpaketin valmiusasteen 0 % - ennen korjausta valmiusasteeksi tuli virheellisesti 1 %.
  • Estetty mahdollisuus luoda monta samannimistä tiimiä kerralla uutta tiimiä tehdessä "luo" painiketta monta kertaa klikkaamalla.
  • Hankevaiheen kopioinnin tilamalliin liittyvä ongelma korjattu (violates foreign key constraint)