Versio 2.1.19 (23.9.2024)

Työpakettien ulkonäkö, työpakettien värjäys, tooltip, sivupanelin toiminta, sekä muita korjauksia ja parannuksia

Uudet ominaisuudet

Työpakettien ulkonäköä muutettu

1. Aluerivit ovat nyt aina tasakorkuisia

2. Jos solussa on vain yksi työpaketti, se näytetään koko rivin korkuisena. Muiden työpakettien koko sovitetaan rivin suurimman työpakettimäärän mukaan.

3. Status-ikonit on poistettu tiimiväri-tilassa (pl. este), ja tiimi-ikonit on poistettu statusväri-tilassa. Statuksen tarkasteluun käytetään statusväri-tilaa tai korostustoimintoa.

4. Tekstin asettelua on muutettu - työpakettiin mahtuu enemmän tekstiä.

HUOM! Jos yksittäisten työpakettien korkeus häiritsee, työpaketit saa riveittäin tasakorkuisiksi tahtinäkymän silmävalikosta aktivoimalla "Tasakorkuiset työpaketit".

Värin asettaminen työpaketille on nyt mahdollista

1. Värin voi asettaa mille tahansa työpaketille (summa / master) gantt-näkymässä

2. Summatyöpaketeille arvotaan automaattisesti väri

3. Käsin asetettu väri yliajaa tiimivärin. Käsin asetetun värin voi poistaa, jolloin tiimiväri palaa näkyviin.

4. Tiimiväri periytyy summatyöpaketeille, jos kaikissa alla olevissa työpaketeissa on yksi tiimi ja/tai ei tiimejä.

Työpaketin tiedot näytetään, jos hiiren vie työpaketin päälle

Tooltip näyttää työpaketin tiedot.

Sivupaneli päivittyy klikkamalla työpakettia

Sivupanelia ei tarvitse enää sulkea vaihtaakseen kontekstia.

Aluehierarkia näytetään Gantt-näkymän aluesarakkeessa

Korjaukset

• Tilamalli-sivun suorituskykyä parannettu suurilla tilamalleilla.
  • Ilmoitukset-sivulla näytetään nyt esteet ja lisätehtävät työpaketeista, joilla ei ole aluetta määritettynä.
  • Datasta johtuvat summapakettien valmiusprosenttien virheet korjattu.
  • Summatyöpakettia ei voi poistaa, jos hierarkiamuutokseen liittyvä kutsu on kesken.
  • Korjattu vika projektien luonnissa suurien aikataulupohjien pohjalta.