Versio 2.1.8 (15.8.2024)

Työpakettien kopiointi usealta riviltä tahtinäkymässä, statuskommentit gantt-näkymässä sekä muita parannuksia

Uudet ominaisuudet

Tahdissa voi nyt kopioida ja liittää työpaketteja usealta alueriviltä

Voit valita minkä tahansa työpakettikokonaisuuden ja kopioida/liittää sen. Työpaketit liitetään kopioidun joukon vasemman yläkulman mukaan.

Kuten aiemminkin, alkuperäisen valinnan ylimmälle riville kopiointi tekee kloonit  työpaketeista - eli identtiset, mutta uudet työpaketit.

Screen Recording 2024-08-14 at 14.45.42

Statuskommentit

Gantt-näkymään saa nyt uuden "Statuskommentti" -sarakkeen näkyviin. Sarakkeeseen voi kirjoittaa rivikohtaisia kommentteja, ja viimeisin kommentti näytetään taulukossa. Solua klikatessa avautuu kirjoituslaatikko, jossa näytetään myös muutama edellinen kommentti.

Statuskommentit ovat pääasiassa aluekohtaisia, eli aluejaon alueisiin sidottuja. Aluelinkkiä ei kuitenkaan ole summa- ja masteritasoille kirjoitetuissa kommenteissa, joten niille kirjoitetut kommentit näkyvät kaikissa näkymissä.

Kommentteja ei voi vielä muokata tai poistaa. Jos haluat tyhjentää kommenttikentän, kirjoita "-" tai vastaava tyhjää kommenttia merkitsevä teksti.

Määräluettelon tuominen uudelleen päivittää nykyisen määräluettelon rivejä

Määräluettelo-excelin tuominen uudelleen päivittää olemassa olevien rivien määrät, jos tuodussa excelissä koodi ja nimi vastaavat olemassaolevia.

Suorituskykyparannuksia vinoviivanäkymään ja aikataulujen lataukseen

Vinoviivanäkymä toimii nyt nopeammin, ja aikataulujen tiedot ladataan nopeammin.

Korjaukset

• Ilmoitukset-näkymässä tehtävien nimet lyhennetään
  • Määräluettelosivu ei enää "hivuttaudu" ylöspäin palatessa sivulle
  • Lisätty merkkimäärärajoite uuden käyttäjän sähköpostikutsun tekstiin
  • Gantt-näkymässä ei voi enää tehdä ei-sallittuja ulonnuksia ja sisennyksiä (master-työpaketilla ei sallita alityöpaketteja)
  • Muita erinäisiä korjauksia