Käyttäjien lisääminen hankkeelle

Käyttäjiä voi lisätä hankkeen sisällä muokkausoikeuksilla tai vain lukoikeuksilla

Tärkeintä on pyrkiä jakamaan aikataulu kaikille asianosaisille, jotta urakoitsijoilla ja työnjohtajilla on viimeisin tieto aikataulusta.

Avatessasi hankkeen löydät ohjauspaneelin alareunasta kohdan Käyttäjät. Painamalla tätä saat auki näkymän, jossa näkyy kaikki projektin käyttäjät.

Oikeasssa yläreunassa on painike Kutsu käyttäjä. Painamalla tätä aukeaa ikkuna, johon voit kirjoittaa henkilön sähköpostiosoitteen ja päättää annetaanko hänelle katseluoikeudet vai admin-oikeudet.

• Admin: Voi muokata aikataulua
  • Lukuoikeudet: Voi katsella aikataulua ja merkitä valmiusasteita tehtäviin, jotka on vastuutettu hänelle.